Mogelijk 8 nieuwe assets op Coinbase, waaronder Waves en Dash

Coinbase werkt aan het uitbreiden van haar aanbod. Maandag kondigde de exchange 8 kandidaten aan, waaronder Dash, Waves, en Cosmos. Of alle acht het redden is onduidelijk: ze worden eerst doorgelicht op het gebied van veiligheid en compliance.

ExchangeCoinbase

Mogelijk 8 nieuwe assets op Coinbase, waaronder Waves en Dash
0%
Bert Slagter
Door Bert Slagter

Coinbase stelt in de aankondiging “alle assets te willen ondersteunen die onze techische standaarden in acht nemen en voldoen aan relevante wetten en regels”. De volgende acht assets die nu op die criteria worden onderzocht zijn Algorand, Cosmos, Dash, Decred, Matic, Harmony, Ontology, en Waves.

De komende tijd duiken (mogelijk) gegevens op over deze assets in voor klanten benaderbare functionaliteit. Dat zou nodig zijn voor de uitvoering van het beoordelingsonderzoek. Totdat die inspectie is afgerond, geldt voor alle bovengenoemde assets dat opname in het aanbod van Coinbase niet is gegarandeerd.

Mocht één van de assets de beproeving doorstaan, is het nog de vraag in welke van de vier Coinbase-regio’s het toegankelijk is. Coinbase maakt onderscheid tussen de VS, Europa, Engeland, Australië/Canada/Singapore.

Iedereen heeft een mening

Onder de noemer Opinie schrijven we regelmatig over een spraakmakende podcast, video of tweetstorm. We zijn het niet noodzakelijkerwijs eens met de spreker of schrijver, maar vinden het interessant genoeg om te delen, duiden en ondertitelen.

Over de auteur

Bert Slagter

Bert Slagter

Medeoprichter van LekkerCryptisch. Achtergrond in informatica en natuurkunde. Bouwt mooie software, teams en bedrijven. Student van geopolitiek, macro-economie, complexe systemen en waarschijnlijkheid. Op zoek naar het signaal in de ruis.