SpankChain heeft in 6 maanden meer dan $70.000 uitbetaald aan camgirls

Pornostartup SpankChain heeft iets gedaan waar veel andere ICO's niet in zijn geslaagd: een product lanceren dat gebruikt wordt door duizenden gebruikers. Sinds de lancering in april is er $72.422 uitbetaald aan modellen.

Adoptie

SpankChain heeft in 6 maanden meer dan $70.000 uitbetaald aan camgirls
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

In oktober had SpankChain 6.136 actieve gebruikers, en heeft het platform sinds de lancering $72.422 uitbetaald aan 31 webcam-modellen. Diverse performers geven aan dat ze meer verdienen op SpankChain dan ze op ieder andere (mainstream) website deden.

Model River Sunshine: “Ik heb de cijfers erop nagekeken. Ik verdiende op 3 andere websites samen slechts 6% van wat ik in dezelfde periode van 30 dagen op SpankChain verdiende.”

Modellen kunnen verdiende tokens staken op het SpankChain-netwerk om aanvullende beloningen te verdienen. Dat helpt niet alleen het netwerk, het is ook een kans voor de modellen om met iets vergelijkbaars als reguliere aandelen te werken.

Natuurlijk leidt dat tot de vraag of het token, SPANK, een niet-geregistreerde security is onder Amerikaanse wetgeving. Volgens Preston Byrne, partner bij advocatenkantoor Byrne & Storm, hangt dat af van de manier waarop mensen de tokens zien en gebruiken. SpankChain geeft aan nog niets van de SEC te hebben gehoord.

Iedereen heeft een mening

Onder de noemer Opinie schrijven we regelmatig over een spraakmakende podcast, video of tweetstorm. We zijn het niet noodzakelijkerwijs eens met de spreker of schrijver, maar vinden het interessant genoeg om te delen, duiden en ondertitelen.

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.