Kucoin haalt $20 miljoen op bij IDG, Matrix, en Neo Global

Gisteren bracht Kucoin naar buiten dat het in een nieuwe investeringsronde $20 miljoen heeft opgehaald. Volgens de exchange gaat het geld gebruikt worden om cryptovaluta naar de grote massa te brengen.

Exchange

Kucoin haalt $20 miljoen op bij IDG, Matrix, en Neo Global
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Achter de forse investering zitten drie bedrijven, IDG Capital, Matrix Partners, en Neo Global Capital. Ze gaan actief meewerken om cryptocurrency aan de man te krijgen bij een forse groep mensen — het “grote publiek”.

Kucoin is nu van plan hun diensten nieuw leven in te blazen. “Platform 2.0” noemen ze het zelf. Waarschijnlijk komt de exchange in kwartaal 2019 met de vernieuwde diensten. 

De CEO van Kucoin, Michael Gan, ziet het in ieder geval allemaal op z'n pootjes terecht komen: “Ik geloof dat er een dag komt waarop alles functioneert op basis van blockchaintechnologie. En met ons nieuwe partners, kunnen we voortborduren op het momentum van vandaag en deze visie verwezenlijken.

Iedereen heeft een mening

Onder de noemer Opinie schrijven we regelmatig over een spraakmakende podcast, video of tweetstorm. We zijn het niet noodzakelijkerwijs eens met de spreker of schrijver, maar vinden het interessant genoeg om te delen, duiden en ondertitelen.

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.