Bitfinex claimt dat het in oktober $1 miljard aan geldopnames heeft verwerkt

Na weken van onzekerheid rondom bankzaken van Bitfinex, claimt de exchange dat het enkel in oktober al 1 miljard dollar aan geldopnames heeft verwerkt. Deze data komt ongeveer een maand na het nieuws dat de exchange een nieuwe bank heeft.

Exchange

Bitfinex claimt dat het in oktober $1 miljard aan geldopnames heeft verwerkt
0%
Peter Slagter
Door Peter Slagter

Volgens een bericht van Bitfinex zelf is er $1 miljard dollar opgenomen in 700 transacties. Dat suggereert dat de gemiddelde cash-opname op het platform boven de $1.4 miljoen ligt.

Bitfinex komt tegelijkertijd met een update van hun opname-regels. De exchange rekent nu 3% fee op alle geldopnames die voldoen aan één van deze twee regels:

  • Meer dan twee geldopnames in een periode van 30 dagen.
  • Meer dan $1.000.000 (in totaal) opgenomen cash in een periode van 30 dagen.

Ondanks onzekerheden blijft Bitfinex één van de meest populaire exchanges. Op basis van het handelsvolume over de laatste 30 dagen staat de exchange op nummer 9 van de wereldranglijst.

Iedereen heeft een mening

Onder de noemer Opinie schrijven we regelmatig over een spraakmakende podcast, video of tweetstorm. We zijn het niet noodzakelijkerwijs eens met de spreker of schrijver, maar vinden het interessant genoeg om te delen, duiden en ondertitelen.

Over de auteur

Peter Slagter

Peter Slagter

Hoofdredacteur en medeoprichter van LekkerCryptisch. Voorliefde voor techniek en economie, met in het bijzonder de overlap tussen die twee. Vind het leuk om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek.