In Japan betaal je dure taxiritten met cryptovaluta

In Japan kan je binnenkort met crypto betalen voor een rit in een limousine tussen Tokio en grote luchthavens. In november wordt de nieuwe betaalmethode getest.

Adoptie

In Japan betaal je dure taxiritten met cryptovaluta
0%
De redactie
Door De redactie

Het taxibedrijf heeft 362 limousines en 161 taxi's in gebruik. Als de test goed verloopt, wordt deze dienst mogelijk uitgebreid naar gewone taxiritten. Reizigers kunnen met bitcoin, bitcoin cash, of ether betalen.

‘t Is natuurlijk de vraag of er een groot publiek voor is, maar het is wel weer een indicatie van de beweging naar het gebruik van cryptovaluta.

Iedereen heeft een mening

Onder de noemer Opinie schrijven we regelmatig over een spraakmakende podcast, video of tweetstorm. We zijn het niet noodzakelijkerwijs eens met de spreker of schrijver, maar vinden het interessant genoeg om te delen, duiden en ondertitelen.

Over de auteur

De redactie

De redactie

De gehele redactie van LekkerCryptisch, met Peter Slagter als hoofdredacteur. Wordt gebruikt als auteur voor artikelen als het een inspanning betreft van de redactie als geheel. Eventuele vragen kunnen gesteld worden aan Peter.