BNR Cryptocast over beveiligen van je bitcoins

In de BNR Cryptocast van deze week bespreek ik met Herbert Blankesteijn en Madelon Vos vragen uit de community. Hoe regel je dat je erfgenamen bij je bitcoins kunnen als je overlijdt? En welk deel van je vermogen stop je in bitcoin? Het antwoord op deze en vele andere vragen!

Podcast

BNR Cryptocast over beveiligen van je bitcoins
0%
Bert Slagter
Door Bert Slagter

Last minute mochten we invallen als gast bij de BNR Cryptocast. Daarom deze keer niet één groot onderwerp, maar een heel scala aan interessante vragen gesteld door luisteraars:

  • Hoe zorg je ervoor dat je erfgenamen bij je bitcoins kunnen als je overlijdt?
  • Hoeveel van je vermogen stop je in bitcoin, en wanneer ga je herbalanceren of afromen? Of haal je alleen je inleg eruit om een gratis optie te hebben?
  • Waarom stijgt de market cap van stable coins? Staan mensen op het punt om in te stappen in bitcoin, of is er iets anders aan de hand?
  • Is een hardware wallet wel veilig?

Zomaar een paar vragen. En daarnaast bespreken we nog de koers en een aantal interessante nieuwtjes, waaronder het bericht van de OESO die de diepste recessie voorspelt in meer dan een eeuw.

Iedereen heeft een mening

Onder de noemer Opinie schrijven we regelmatig over een spraakmakende podcast, video of tweetstorm. We zijn het niet noodzakelijkerwijs eens met de spreker of schrijver, maar vinden het interessant genoeg om te delen, duiden en ondertitelen.

Over de auteur

Bert Slagter

Bert Slagter

Medeoprichter van LekkerCryptisch. Achtergrond in informatica en natuurkunde. Bouwt mooie software, teams en bedrijven. Student van geopolitiek, macro-economie, complexe systemen en waarschijnlijkheid. Op zoek naar het signaal in de ruis.