Hebben we de bodem gezien? Willy Woo vroeg het aan de community!

Willy Woo vroeg crypto-kopstukken of ze verwachten dat we de bodem van deze bear market al hebben gezien. De antwoorden scheiden de bulls van de bears. Lees met ons mee wat de community denkt.

Tweetstorm

Hebben we de bodem gezien? Willy Woo vroeg het aan de community!
0%
Bert Slagter
Door Bert Slagter

Het begon op 20 april met een aflevering van de Tone Vays Show, waarin Vays een aantal echte bulls en bears had uitgenodigd om te debatteren over de vraag "is the bottom in?". Hebben we de bodem van deze bear market achter ons gelaten?

De uitkomst was niet verrassend, de bear scoren laag, de bulls hoog:

Willy Woo is bekend van de metrics die hij heeft uitgevonden om de Bitcoin-blockchain te analyseren. De NVT is daarbij vermoedelijk de bekendste. Eerder schreven we over de MVRV-indicator, waar Woo een mooie chart voor heeft gemaakt.

Na dit debat leek het Woo interessant om eens aan een iets breder panel van crypto-kopstukken te vragen wat ze verwachten. En dat levert een interessant beeld op:

Is the bottom in?

Geen van hen heeft de waarheid in pacht. Maar gezamenlijk hebben ze een heel aardig beeld bij de markt, en ook flinke invloed op de markt. Dus dat het gemiddelde ruim boven de 50% is, is interessant en geeft goede hoop!

Iedereen heeft een mening

Onder de noemer Opinie schrijven we regelmatig over een spraakmakende podcast, video of tweetstorm. We zijn het niet noodzakelijkerwijs eens met de spreker of schrijver, maar vinden het interessant genoeg om te delen, duiden en ondertitelen.

Over de auteur

Bert Slagter

Bert Slagter

Medeoprichter van LekkerCryptisch. Achtergrond in informatica en natuurkunde. Bouwt mooie software, teams en bedrijven. Student van geopolitiek, macro-economie, complexe systemen en waarschijnlijkheid. Op zoek naar het signaal in de ruis.