Kennisbank-artikelen over Beginnen

We schrijven regelmatig in-depth artikelen over blockchain, fintech, cryptogeld, en onderwerpen die daar aan gerelateerd zijn. Artikelen die bij elkaar horen verzamelen we in dossiers. Dit is een overzicht van alle artikelen in de kennisbank.

5 belangrijke tips voor de crypto-beginner

Als je nieuw bent in de cryptowereld, komt er nogal wat op je af. Er zijn duizenden projecten. Oude munten, nieuwe munten. Tokens. ICO's. Exchanges. Je hebt kans op een mooie return on investment, maar je kunt net zo makkelijk flink 't schip in gaan. In onze telegram-groep zitten ervaren en zeer behulpzame crypto-handelaren. Ik stelde ze deze vraag: "Nu je weet hoe de cryptowereld werkt, wat is de allerbelangrijkste tip die je jezelf had willen geven toen je net was begonnen?" Als je net in de trein bent gestapt, zijn hun antwoorden belangrijke tips voor jou.

Verken de crypto-wereld met deze interessante bronnen

In de voorgaande delen maakten we een reis langs de juridische status van cryptovaluta, de risico's en hoe je die beperkt, en het stappenplan om kennis te maken. Als je tot hier gekomen bent, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar de rest van de crypto-wereld. Ik wil je graag op weg helpen om die zelf te gaan verkennen. In dit artikel geef ik interessante en betrouwbare bronnen, zoals sites, podcasts en twitter-accounts. Die kun je als startpunt gebruiken voor de rest van de ontdekkingstocht!

Meer kennisbank-artikelen